Aannemer

 

Wat doet een aannemer?

Een algemene aannemer zal eerst de project-specifieke documenten beoordelen (aangeduid als de aanbestedingsstukken ten behoeve van het maken van een prijs). In het geval van renovatie, is een bezoek nodig is om een beter inzicht van het project te krijgen. De aannemer zal dan een prijs berekenen, ofwel een schatting. De algemene aannemer zal kijken naar de kosten van materialen en apparatuur alsmede de kosten van arbeid om de eigenaar van de woning te voorzien van een geschatte prijs voor het project.
Contracten hebben een begroting, de algemene en bijzondere voorwaarden, en blauwdrukken en specificaties opgesteld door een professionele ontwerper, zoals een architect. In veel gevallen is de algemene aannemer de projectontwikkelaar of project manager voor bouwprojecten.
Ben je zelf een aannemer of werk je voor een aannemersbedrijf bekijk dan de mogelijkheid voor een vermelding op deze pagina. De kosten zijn over het algemeen met een of twee extra projecten al terugverdiend.

Verantwoordelijkheden
Een algemene aannemer is verantwoordelijk voor het verstrekken van al het materiaal, arbeid, uitrusting (technische voertuigen en gereedschappen) en diensten die nodig zijn voor de bouw van het project. De algemene aannemer huurt gespecialiseerde onderaannemers om geheel of delen van de bouwwerkzaamheden uit te voeren.

Verantwoordelijkheden kunnen bestaan ​​uit het aanvragen van bouwvergunningen, het veiligstellen van het eigendom, het verstrekken van tijdelijke voorzieningen op het terrein, het managen van personeel op het bouwterrein, het verstrekken van landbouwkundige metingen en bouwkunde, weggooien of recycling van bouwafval, de monitoring van schema’s en kasstromen en het onderhouden van nauwkeurige verslagen.

Kosten aannemer
Een gemiddelde aannemer kost ongeveer 30 euro per uur. Dit kan meer zijn en is afhankelijk van de locatie.

Loven Vastgoedservice

Keulsebaan 504
6045GL Roermond
Tel: 0475-338384
Website: is momenteel in aanbouw

Werkzaamheden
Projectontwikkeling, Bouw en Vastgoedservice realiseren wij: nieuwbouw, verbouw/renovatie, schadeherstel, onderhoud en restauratie van zowel woningen als bedrijfs- en andere utiliteitsgebouwen.

Potentiële klanten vinden als aannemersbedrijf

Ben je op zoek naar potentiële klanten voor je huis verbetering bedrijf? Op onze website kun je voor slechts € 250,- per jaar adverteren op deze pagina.
De volgende gegevens worden vermeld:

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mail
  • Website
  • Werkzaamheden

Een voorbeeld van een advertentie vind je hierboven. Hoe eerder je een advertentie plaatst hoe beter. Als je als eerste bent kom je bovenaan de lijst. Neem contact op als je geïnteresseerd bent in een advertentie. Wij zullen daarna contact met je opnemen om alles af te handelen.

© 2012 Aanbouw Woning Onafhankelijk advies